Multilateraldezvoltare: ţara tuturor posibilităţilor

Ştiu. Vi s-a acrit de toate dezbaterile de la TV pe tema asta, vi s-a acrit de toate lucrurile care se întâmplă şi se discută pe la noi, sunteţi sictiriţi, presaţi din toate părţile, stresaţi, mahmuri, scârbiţi. Şi eu la fel.

Dar cum e util să te exteriorizezi în unele cazuri, am găsit un loc în care să mă vait, să fac retorică, să înjur şi să vorbesc degeaba pentru mine şi pentru alţii fără riscul de a câştiga un sejur în Sighet (o parte bună de la ’89 încoace, poate chiar cea mai bună), poate-poate m-o citi şi pe mine cineva, poate-poate oi mai culege de pe alocuri plângăcioşi şi bătuţi de viaţa socială, aşa ca să mai plângem unul pe umărul celuilalt.

O precizare ar fi că nu sunt negativistă şi nici paranoică. Nu-mi asum responsibilitatea pentru eventualele morţi prin înec, de tensiune sau apoplexie provocate de proasta (sau buna) descifrare a mesajelor subliminale încriptate în ceea ce voi publica în pagina de faţă. De asemenea, orice atac asupra principiilor mele care implică direct judecata exclusiv din propria perspectivă a cititorului va fi răsplătit cu lămuririle de rigoare. Identitatea mea contează pentru cei care mă cunosc (vai, la naiba, ce secretoasă sunt, de fapt adresa mea este… stai să-mi aduc aminte… pfoai, scleroza asta e demenţială).

Nu voi scrie posturi care vorbesc 100% despre România şi cât de… opulenţi sau oropsiţi sunt unii sau alţii. Cu asta se ocupă – să-i zicem aşa – “soarta”. O să scriu despre cai verzi, balene roz, stafii, ciori, moroi, sticleţi, deci nu foarte diferit de ce am mai bloguit până acum.

De fapt, aţi ghicit. Am scris postul ăsta ca să fie printre multe alte lucruri făcute “ca să fie”, ca să respect o condiţie din crezul românului: ceea ce trebuie ca să fie, nu este.

Hope you didn’t enjoy your reading.

Salve,

C.

OnePlusYou Quizzes and Widgets
Created by OnePlusYou

One thought on “Multilateraldezvoltare: ţara tuturor posibilităţilor

  1. Esti geniala … cu ocazia asta am aflat si care este crezul romanilor: “ceea ce trebuie sa fie, nu este” …oare ce sa fie, oare ce sa fie? Zici ca e o ghicitoare! Hai ca am luat-o pe “aratura”. Bafta cu noul blog.

Drop it like it's hot

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s