Versprochen ist versprochen

Pariurile și înțelegerile sunt pariuri și înțelegeri, și de aceea trebe onorate. Vă voi împărtăși 51 de lucruri ciudate despre mine, spre deliciul persoanei care, folosindu-se de tactul Inteligenței Sale, a reușit să mă șantajeze. Așadar… :-< :

1.Nu suport poruncile de genul ăsta și nu mă imaginam îndeplinind una, ceea ce mă face mai mult sau mai puțin ipocrită, după cum cuget eu gândind.
2.Sunt foarte geloasă.
3.Nu cred în iubire.
4.Printre puținele lucruri above average pe care le am se poate menționa imaginația fără limite, bolnavă și extrem de perversă.
5.Ies din belele, descurc noduri, citesc în gloabe de cristal, găsesc soluțiile oricărei ecuații, am bani, timp, optimism, generozitate și bună dispoziție, dar întotdeauna pentru alții. Veniți de exploatați.
6.Singurul lucru cu care m-am drogat în viața mea a fost o tabletă de aspirină.
7.Sărut cu ochii întredeschiși.
8.În aparență, semenii mei ar crede că sunt o bombă cu ceas, dar îmi pierd foarte greu cumpătul, având un substrat flegmatico-melancolic bine camuflat cu multe pelerine de invizibilitate.
9.În cele mai multe situații sunt luată de proastă pentru că vorbesc prea puțin
10.I’ve got 99 problems, but a bitch ain’t one.
11.Mi-aș dori să pot spânzura, arde, ciopârți și prăji incultura, agramatismul, inconsistența și obsesiile fantezist-sexuale față de prietenii mei, precum și exemplarele care practică aceste vechi și celebre meserii.
12.The novel I’ve been working on. For seven years.
13.Pun mereu școala pe planul doi.
14.Nu sunt tocilară.
15.Sunt urâtă și proastă.
16.Sunt obsedată de avioane și voi învăța să chilotez în următoarele luni.
17.În absența limbii, culturii, spectacolului vizual înnebunitor (catharsis!), dramului de civilizație și a oamenilor puțini și normali pe care îi stimez, aș folosi avioanele din dotare să presar bucurii explozive (ca temperamentul meu) de la înălțime, pe toată suprafața României… sau poate că nu.
18.Ascult muzică pop din anii ’80 când sunt deprimată.
19.Totul mi se întâmplă numai mie. Pe bune.
20.Întotdeauna mi-am detestat numele de familie, dar aș alege să-l păstrez în caz de măritiș (probabilitate: 1 la infinit).
21. Am avut, în aproape 11 ani, toată gama de note prin cataloage, de la 1 inclusiv până la 10 inclusiv.
22.Situația mea școlară actuală grăiește sus și tare că sunt teoretic inaptă pentru orice domeniu de activitate ce se poate continua după liceu.
23.Singurele pagini din seria „Twilight” pe care le-am citit au fost cele cu secvența în care și-o trăgeau Bella și Edward. Epic fail.
24.Mă scot din minți oamenii care nu concep cum o activitate intelectuală se poate desfășura în același timp cu ascultatul muzicii.
25.Mă scoate din minți când cineva vorbește cu mine sau în apropierea mea când ascult muzică.
26.Mă scot din minți oamenii care contestă progamul meu de somn și mă incriminează pentru odihna lor ineficientă. Glonț în cap sau mutați-vă, din moment ce nu mă lăsați pe mine s-o fac.
27.Sunt retardată social și sunt mândră de asta.
28.Ciudățeniile din liceul meu mă omoară cu zile, însă ciudățeniile din alt liceu m-ar omorî cu minute.
29.Nu-mi place să învăț ce știu că voi uita. Deci nu-mi place să învăț ce nu-mi place și nu mi-e util cu nimic. Deci nu învăț.
30.Mi-e lene.
31.Prima mea amintire datează de la 7 luni.
32.Azi am ascultat Linkin Park și Mustan Kuun Lapset (antiteză, știu) pentru prima oară în cinci, respectiv trei ani de zile, de dragul amintirilor.
33.Am o doză de ignoranță ceva mai scăzută decât majoritatea oamenilor. Asta înseamnă că relația mea cu un om nu este condiționată de frecvența contactelor fizice și chiar a discuțiilor. Așadar, în 99% din cazuri nu urmăresc nimic dacă reiau brusc legătura cu cineva care nu mi s-a mai arătat și cu care nu am mai vorbit de ani buni.
34.Mă derutează, în schimb, când o veche cunoștință mă abordează după luni sau ani de pauză.
35.Am o aversiune față de visători, indiferent de nivelul de inteligență.
36.Nu aș alege să mor mâine dacă mi s-ar oferi să fiu Dumnezeu în ultimele mele 24 de ore. Mi-a fost dat să-mi demonstrez că bucuriile efemere pentru care aștepți mult nu merită schimbate cu… nu merită, punct.
37.Dacă Loteria Română mi-ar oferi un miliard de euro, nu aș face nimic, mirându-mă încontinuu până aș adormi pe ei, urmând ca a doua zi să mă trezesc cu ei furați. În Germania, cu un miliard de euro mi-aș proiecta și construi propria casă, aș vedea cât mai mult posibil din lume, și cât apuc din spațiu.
38.Top cinci limbi preferate, în funcție de orgasmul auditiv provocat: germană, rusă, greacă, norvegiană, suedeză.
39.Am fost în top pe București la olimpiadele de română, dar numai când s-a dat gramatică.
40.Primul roman pe care l-am citit a fost „Piciul” de Alphonse Daudet. Posibil ca de aici să mi se tragă obsesia pentru ochii negri.
41.La fiecare zi de naștere îmi calculez vârsta în secunde.
42.Când eram mică obișnuiam să împart cuvinte și enunțuri în grupuri de câte trei litere și să le scriu unele sub altele.
43.Sunt conștientă că prima și cea mai mare vocație a mea e să fiu regizor, dar sunt prea retardată social pentru asta și medicina mă atrage și mă fascinează incomparabil mai mult.
44.Printre cele mai șocante experiențe din viața mea a fost o fată care s-a îndrăgostit de mine… ca la carte (precizare pentru necunoscătorii care nu au observat în cele de mai sus acordarea adjectivului în gen cu substantivul determinat: sunt tipă).
45.Am condus 500 de metri pe drum de țară fără carnet și fără școală de șoferi.
46. Mereu rămân cu impresia că am prea multe rădăcii în gândire ca să pot exprima o părere personală clară pe care să o pot susține până la capăt fără să-mi dau seama că mai e ceva de schimbat la ea.
47.Pot fi foarte pasivă față de lucrurile nepotrivite.
48.Ich brauche vieles und viel davon, und nur für mich, nur für mich; von allem was man haben will, brauche ich zehnmal so viel, și nu mă refer la lucruri materiale, ceea ce mă face și mai brutală și jalnică decât în mod normal.
49.Dacă aș putea să fiu în pielea unei mari figuri pentru câteva minute, l-aș alege pe Nietzsche. Ar fi un dar mai mare decât atotcunoașterea să am măcar pentru un minut acea minte neobosită și fierbinte ca, în final, materializarea visului lui Raskolnikov să mă lovească, ironic, în plină stradă.
50.Citând un vechi amic, spun cu dragă inimă: „crede-mă pe cuvânt când spun că nu există sufeltul pereche pentru mine”.
51.Și iată că am irosit aproape două ore în virtutea chestiilor care mi s-au promis în schimbul acestor gayități.

Hope you had… fun…

Plata acum.

Drop it like it's hot

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s