De ce ne iubesc bărbații (generalități)

Nu discriminez. Detest ambele sexe în mod egal. Așadar, asta presupune că văd foarte bine defectele femeilor (vorbesc de majoritate) și promovez acceptarea și recunoașterea lor în orice discuție cu orice persoană, indiferent de sex.

Ceea ce se spune cel mai des despre bărbați e că sunt porci. Ei bine, femeile sunt nesătule, joacă mult teatru emoțional pe lângă excesele dezgustătoare lacrimogene care sunt, din motive hormonale neștiute, atât de des întâlnite. „Sensibilitatea” femeilor mă calcă pe nervi. Li se pune pata pe o haină, o bijuterie, un parfum, un anume individ, și le trece al dracului de greu, iar dacă le trece, se întrevede lăsată în urmă o dâră de crize lacrimogene și depresii fără vreun fond rațional valabil. Se cred cele mai potrivite ființe pentru persoana vizată și izbucnesc inundate de gelozie când li se demonstrează contrariul.

Sunt cicălitoare, pot fi ușor duse de nas, cad în mrejele gentlemanității, apoi condamnă toți bărbații pentru porcie și pentru faptul că sunt, pe bună dreptate, cel puțin perverși. Cine-s ele să condamne, and who’s got the dick anyway? Orgoliu feminin? N-am așa ceva. Orgoliul feminin se rezumă la feminism, în accepțiunea majorității, iar eu detest ambele sexe în mod egal. Majoritatea femeilor își doresc o slujbă bine plătită, un cârnat de porc lângă ele și câțiva boraci zbanghii prin casă, și asta e viața lor împlinită, brilianta lor strălucire.

Femeile sunt parșive și vor totul numai pentru ele. Parcă văd disperatele din clasa socială „dă-i cu comentariul”: „Daaaaaaa, nuuuuuuu, că noi suntem fragileeee, candideeee, ce s-ar face tipii fără noooi??? Noi suntem ramurile de măslin de pe muntele Venus, nuuuu, de ce spui chestiile astea, exagereeezi! Noi existăm ca să-i completăm pe ei, și ei ca să ne completeze pe noooi! Suntem ca niște flooori!”. As in „O vacă a iubit un bou, vacă, bou, vacă, bou”… în sensul ăsta, da, toți Bratwurștii și toate Sauerkrauturile sunt compatibile. Poate că din cauza elementelor umanoide existente pe mapamond în zilele de azi, dragostea și-a pierdut latura estetică, filosofică și afectivă. Așadar să fim fericiți că suntem, în majoritate, veritabili actori de comedii porno.

4 thoughts on “De ce ne iubesc bărbații (generalități)

  1. Nu mai fi așa dură cu ele. Ți-ai da seama de privațiunile mele gândindu-te că nu am cui să dau mărțișoare aici. Ai intrat în pământ, dar ne mai auzim noi, Clodina!

Drop it like it's hot

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s