12 thoughts on “Pt ka k@l!7@73@ pr!m3@z@h

 1. cum poti fi atat de increzuta ?cine esti ?pacat de viata ta traita cu fantasme .revino pe pamant ,in realitate si nu critica fara sa cunosti adevarul .vorbele tale care se cred de pret sunt pentru a trezi mila asa sunt percepute de oameni adevarati .multa sanatate !

  • N-am de gând să-ți șterg comentariul, și asta doar pentru a lăsa să se vadă dovezile evidente ale prostiei și inculturii ce se găsesc pe lumea asta în cele mai diverse arome (ceea ce-mi confirmă încă o dată vorbele mele care se cred de preț).
   Găsește-ți argumente pentru a-ți susține opinia, și deci pentru a-ți transforma blagoslovelile trântite aiurea într-o critcă reală și competentă (am dreptul să impun propriile mele reguli pe blogul meu, dar se pare că le-ai ignorat cu stoicism). Barem explică-mi CLAR și CONCRET în ce fantasme trăiesc, eventual sugerează-mi tu realitatea pe care o ar trebui să o văd, din moment ce te-ai obosit să trântești ceva complet neargumentat.
   Nu știi să deosebești o persoană încrezută de una infatuată din motive pertinente. Adevărat, stilul meu nu poate fi suportat de oricine, mulțumesc că mi-ai reamintit, nu știam. Ce înțelegi prin „om adevărat”? Ce e ambiguitatea asta cu care mă ataci complet lipsit de tact? Și deduc din context că se scrie „oamenii adevărați”, apropo. Cu doi „i”. Și nu mai mânca virgule. În caz că realitatea ta nu ți-a spus vreodată asta, ți-o spune încrezuta de mine. Cred că principala ta problemă cu mine e faptul că m-am luat de Costel Busuioc. Părerea ta merită recompensată cu un leu… dar eu îți dau doi lei.
   Apreciez efortul. Multă baftă și ție.

 2. Cred că stimabila doamnă aici de față încearcă să-ți sugereze prin mijloace nu tocmai de bun gust că ești imatură și inadaptată. Dat fiind faptul că te cunosc de suficient de mulți ani încât să fiu în măsură să-mi exprim o părere, cred eu, în concordanță cu realitatea, rămâne să evidențiez doar un lucru: cineva care te-ar considera inadaptată/imatură, chiar și la prima vedere, e însuși un mare inadaptat, și un prost psiholog pe deasupra. Cine sunt eu? Un terchea-berchea în anul trei la Sociologie, sub tutela celei mai potente facultăți umaniste a Parisului. Și nu tocmai cel mai prost terchea-berchea.
  Doamnă/domnișoară, pretindeți că sunteți om în toată firea. Dacă nu dăm în sferele exhaustivului, vă stă în putință să și arătați asta? Mai ales că ați pornit-o serios cu stângul…

Drop it like it's hot

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s