W.W.

Sunt într-o așa-zisă situație de criză. În ultima vreme, Românica nu mi-a prea priit. N-am pretenții de la familia mea de limitați intelectual care-mi pune bețe-n roate, pentru că știu că peste câțiva ani o să le râd în față în cel mai groaznic mod posibil. Elegant. Așa cum se mai scărpina Codina la coaie când o mai deranja câte o erecție spontană în timpul orelor. Un adevărat model.

Singura mea așteptare din partea unor asemenea limitați este atitudinea constantă. Detest să fiu derutată de comportamentul oscilant al celorlalți, nu-s cu absolut nimic de vină că-s ei idioți și nu-s în stare să se controleze fără țigări sau alte stimulente. Mă întreb cine m-a aruncat fix pe mine în mijlocul mulțimii ăsteia de femei nebune cu PMS constant, cu bărbați care se lasă târâți ca sclavii după ele. Numai asta văd.

Rezist. Rezist! Eu sunt o doamnă. Eu îmi arăt disprețul față de cineva scărpinându-mă în alocortex, mezencefal, nervul vag și în final pe undeva pe lângă articulația sacrococcigiană. Nu meritați să-mi obosesc nici dendritele celui mai retardat neuron pe care-l am. În fine, mă simt beată, nu mă scuz pentru limbajul licențios, doar sunt Wonder Woman și e blogul meu. Care se mai crede Wonder Woman să facă schimb de locuri cu mine pentru câteva minute. Imbecilă.

Drop it like it's hot

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s