Amintiri din copilărie

Fiecare generație de copchii are proprii ei eroi. Nu știu despre voi, dar latura perversă a personalității mele a început să iasă la iveală încă de când eu și vară-mea ne jucam cu pisicuțele-n țărână. De la păpușile Barbie la download-urile ilegale, s-au remarcat câteva personaje de o deosebită influență asupra evoluțiie noastre spirituale și intelectuale. Le voi lista pe cele mai îndrăgite, în ordine cronologică. Menționez că aceste personaje sunt strict legate de activitățile recreative desfășurate împreună, și nu individual. Individual, rezolvam dilemele matematicii superioare. Și Higgs ne-a furat bosonul. Așadar, pregătiți-vă de infarct:

1. Leana și Costel

Probabil nu vă așteptați la Lolek și Bolek… totuși… da, erau foarte retardați. Asta e adevărat. Dar se uitau și oameni în toată firea la ei. De fapt, pentru oameni în toată firea era făcut show-ul… țeapa lor, vremurile noastre de aur :D.

2. Amănțelu’

Îl știiim, îl știm pe Gandalf cel Sur. A băgat frica în bulangiul de Sauron și a fost mentorul lui Frodo… dar nu vreți să știți cum am reinterpretat noi triunghiul Gandalf-Frodo-Sam… gândiți-vă cum, mai exact, ar fi putut Gandalf să devină Amănțelu’… și da, aveam vreo doișpe ani.

3. Paraziții

Într-adevăr, un capitol agitat din copilăria noastră. Primele versuri originale, tinere talente nedescoperite, o îmbogățire substanțială a vocabularului… încă știu multe melodii perfect pe de rost (și nu le-am mai ascultat de atunci…). Când vreau să-mi aduc aminte de copilărie, îmi pun albumele vechi de la Paraziții. Țin minte cât de rău ne-am ofticat când un unchi ne-a prins ascultând Povestea poveștilor și ne-a șters-o. Și din Recycle Bin. Păcat că nu m-a dus atunci capul să-i zic că ar fi putut să reducă efortul cu Shift Delete.

4. American Pie Beta House

Asta a venit ceva mai târziu. Dar tot la copilărie o încadrez. Mr. Biggles FTW. Singurul American Pie la care m-am sufocat de râs.

După cum se poate observa, cultura mea are fundamente solide. Ce să-i mai citesc pe Cunt, pe Niece, pe Chirchegard și pe toți ăștia care habarnare de viață. Poate așa vă explicați și voi de ce sunt o persoană atât de specială. Hai, că știu că mă iubiți :).

Drop it like it's hot

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s