Organul genital în rolul principal rulează (+18)

În următoarele rânduri voi încerca să dau un răspuns scurt și curpinzător la întrebarea „Ce condiții trebuie să respecte o chestie pentru a deveni virală?”. Am observat că pe lângă imbecilitatea cruntă și subiectele de tabloid care atrag mediocritatea ca un magnet, conotațiile sexuale sunt o condiție esențială pentru a-ți forma un cerc larg de fani și vizitatori. Nu mă refer aici la glumele cu tentă sexuală sau la orice chestie de natură sexuală cu un dram de subtilitate sau amuzament; mă refer la succesul și popularitatea penisului și a actului sexual în rândul maselor.

De ce trebuie să râdem la orice maimuțăreală, sau să imităm în mod obsedant coregrafia un grup de retardați care-și împrăștie membrele într-o parte și-n alta, mimând raporturi sexuale cu chestii în același timp? Nu înțeleg de ce unii oameni încep să râdă necontrolat când văd filmulețe cu alți oameni (în special tipi) prefăcându-se că fut cutii sau că au orgasm în urma unei partide de sex oral cu o lampă. Trebuie să fie din cauza instinctului primar, sărăcuții de ei – un instinct pe care toți îl avem, dar de, manifestările depind și de ce-avem în capul ăl de sus.

Uitați-vă la Sexy and I Know It sau Harlem Shake. Nimic nu m-a tulburat vreodată mai tare ca ultima. Sunt așa populare pentru că maselor li se pare amuzant să-ți fluturi mătărânga și ciucureii în fața camerei sau să execuți mișcări de tip „rein, raus” cu prima țintă care-ți pică în mână. Se pare că dintr-o dată toată populația globului s-a pricopsit cu niscaiva invidie de penis, iar o bună parte din masculi profită de ocazie pentru a coborî și mai mult la nivelul câinilor de apartament care fut perne și ursuleți de pluș când îi apucă nevoile.

Ce e așa amuzant în asta? Și de ce tocmai pula? Că e lungă, atârnă și se bălăngăne, iar asta o face mai amuzantă? Că e mai icsaiting să fii ăla care dă, iar ăsta e un mod de a-ți etala masculinitatea?

Întrebarea din primul paragraf aduce cu sine și mai multe întrebări. De ce un lucru atât de firesc și banal ca sexul prinde și vinde atât de bine? Oare atât suntem în stare să extragem/procesăm din tot ce vedem și auzim? Doar la asta putem să răspundem cel mai bine? Doar asta ne distrează? Suntem capabili să râdem sănătos doar la filmulețe cu animale care și-o trag pe mijlocul șoselei, sau cu indivizi cu pretenții de homo sapiens surprinși în ipostaze similare?

Nu era deloc sănătoasă vremea când sexul era un subiect tabu, dar acum parcă e prea mult, și e peste tot. Cum bagi creionul în ascuțitoare sau plasezi un obiect cu formă falică (băț, ac de gămălie, cheie, pix, mină de creion) în orice loc din spațiu, vor fi destui care să se hlizească și să articuleze un „Eeeeee?” cu subînțeles.

Am un vocabular foarte colorat pe care nu-l folosesc în mod gratuit, o imaginație cel puțin bogată și o minte deschisă. Gust poantele cu tentă sexuală și îmi imaginez chestii mai puțin ortodoxe în contexte total nepotrivite, dar de aici până la a fi și obsedat sexual, și imbecil e cale lungă. Așa că să nu mă ia vreunul cu „vai, critici filmulețele virale, dar tu de ce vorbești așa urât, și de ce râzi la glume despre pulă, ipocrito?”.

Puteți să mă pupați în fund și să închideți fereastra, dar din moment ce până și o melodie întreagă de la Paraziții devine greu de suportat pentru unii dintre noi tocmai din cauza stilului și imaginilor vizuale create, cred că puteți să faceți și voi diferența.

68696banana-penis

Drop it like it's hot

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s