Cine ștrumfește

Tânără. Senzuală. Medicinistă. Malefică, sadică și orgolioasă, toleranță extrem de ridicată la chestii scârboase/bolnave. Și la tutun. Și la cofeină. Cat person. Devorez orice film, serial sau joc bine realizat și cu un mesaj fain. Sunt una dintre cele două femei misogine de pe planetă pe care le cunosc.

Îl detest pe Camil Petrescu pentru că mi se pare modelul perfect de intelect fals. Sunt apolitică, dar cu o limită. Am propriul ceaun rezervat în Iad. Scriu și alte chestii în afară de clasicele văicăreli la adresa țării și vieții mele banale, și chiar dacă multe-s prea proaste pentru a fi citite, o să mai public câte una-două pentru diversitate și critică.

N-am pretenții la fani, followeri sau cum le mai zice. Aș scrie despre alte chestii într-un stil care prinde mai bine la public dacă aș avea. Nu vreau să arăt lumii cât de talentoasă sunt sau să mă dau pe mine ca exemplu – pur și simplu am mulți nervi și tind s-o iau pe ulei în misiunea imposibilă de a demonstra prostului că e prost.

Scriu când îmi sare țandăra sau când activitatea mea cerebrală e mai scăzută decât în timpul cursurilor de la nouă dimineața – se mai întâmplă din cauza plictiselii cronice. Când nu mă plictisesc, scriu aici să mă descarc, poate-poate îmi mai menajez psihiatrul, pe care l-am adus deja în pragul suicidului.

2 thoughts on “Cine ștrumfește

  1. ..Azi am intrat random pe zelist si tot foindu-ma pe acolo am descoperit ca blogul tau,are deja link catre al meu.Multumesc pentru aprecierea ta pe care o subinteleg..Ramane sa imi mai arunc si eu un ochi pe ici colo la postarile tale.

    O seara faina!

Drop it like it's hot

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s